PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Base-XP Hat

Trakker

Base-XP Hat

Ár: 5 690 Ft

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Trakker Products őszi/téli újdonsága a Base XP Hat, amely teljesen megegyezik a rendkívül elegáns, stílusos és divatos megjelenésű Base XP kabát fantasztikus anyagával. A csúcskategóriás téli sapka formai világa hűen tükrözi a mai modern design jegyeit, és a napjaikban forgalomba kerülő ruhák formabontó világát. A speciális, nagy teherbírású, és tartós anyagból készült ízlelés fejfedő különlegessége, hogy a bélését (töltet) az úgynevezett „DuPont Sorona” anyaggal látták el, amely kiváló hőtartó képességéről ismert.

A textilipari gyártóknak különleges kihívásokkal kell szembenézniük, meg kell felelniük a vevők igényeinek és felelősséget kell vállalniuk a környezet iránt is. A vásárlók igényei olyan tartós szövetek, amelyek sokáig megőrzik színüket és nehezen piszkolódnak. A tudomány iránt való elkötelezettsége által a DuPont rugalmas megoldásokat nyújt, melyek lehetővé teszik a textilgyártók számára, hogy megfeleljenek a vevői elvárásoknak, ugyanakkor eleget tegyenek társadalmi felelősségüknek. Kétszáz évet meghaladó tapasztalat ebben az iparágban számos csúcsminőségű terméket eredményezett. A DuPont™ Sorona® Polimer lehetővé teszi azt, hogy egy adott ruházat meg tudjon felelni bármilyen időjárási körülmények közt.

A puha külső nylonborítással rendelkező, rendkívül könnyű Base XP Hat, maximális kényelmet és komfortérzetet biztosít minden körülmény között. Kiváló minőségi mutatóinak köszönhetően az adott kategórián belül a legmagasabb szintre emeli. Előnyös és egyedi tulajdonsága, hogy esős, párás, ködös időben is remekül helytáll, amikor a pamut anyagból készült sapkák rendre csődöt mondanak, átnedvesednek-átáznak. További praktikus ismérve, hogy kisméretűre, önmagába összehajtható, ezáltal kompakt tárolást tesz lehetővé.

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem