PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Elite Range Esterfruit-Cream Pop Ups

CCMoore & Co. Ltd.

Elite Range Esterfruit-Cream Pop Ups

Ár: 3 490 Ft-tól

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A CC Moore nyári újdonsága az Esterfruit-Cream Pop Ups, amely egy erőteljes és rendkívül fényes, szokatlan, szinte világító arany színével és a különleges gyümölcsös- krémes-tejszínes jellegével rendkívüli hatást gyakorol a pontyokra. A fenomenális lebegő bojli az angol cég legendás hírű Acid Pear (savas köre) és az Esterberry (gyümölcs koktél) aromáit tartalmazza, amely háttérillatként egy fantasztikusan édes- krémes-tejszínes jelleget kapott. A Pop up kiválóan alkalmas az úgynevezett Single Hookbaits, azaz egyetlen egy szem csali, etetés nélküli használatához is. A 12, 14 és 18mm-es méretben forgalomba kerülő lebegő bojlik egész évben eredményesen használhatók.

Az Esterfruit-Cream Plus Pop Ups -ot céltudatosan Chod Rig, és Hinged Stiff Rig előkékhez fejlesztették ki, mivel az átlagos lebegő bojlikhoz képest sokkal, nagyobb felhajtóerővel, keményebb, rugalmasabb szerkezettel, és egyedülálló tartóssággal rendelkeznek. Minden dobozka pop up tartalma 13 és 14mm-es átmérővel rendelkező csali. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi.

Az Esterfruit-Cream Booster Spray egy rendkívül erős és tömény koncentrációjú, az új lebegő bojli kollekció különleges illatvilágával teljesen megegyező, úgynevezett „locsoló” aroma. A gyártó cég kizárólag a pop up-ok utólagos aromásítására, ízesítésére fejlesztette ki. Már nagyon kis mennyiségben is fantasztikus csalogatóhatást biztosít. Kiváló alternatívát kínál a Fluo Pop Up mixekből készített saját lebegő csalik utólagos aromásítására is. Adagolása egy kis doboz csalihoz mindössze 2-3ml. A Booster Liquid bojli készítésre nem használható fel, mivel nem főzésálló. Az egyedi, magas töménységű komplex aromák keveréke egy különleges, a gyümölcs és a tejszínes krém kettőségének a kellemes illatát idézi. Praktikus, könnyen kezelhető és használható, esztétikus spray flakonban kerül forgalomba.

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem