PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Levelite Oval Bed System

Trakker

Levelite Oval Bed System

Ár: 173 990 Ft

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Levelite Oval Bed System-el  az angol cég egy merőben új koncepciót alkotott a horgász ágyak történetében. Az egyedi és innovatív kényelmi felszerelés tulajdonképpen egy vevői kívánságból született meg. Az alapelv az volt, hogy a tábori ágy sokkal hatékonyabban használja ki a helyet a sátorban, ugyanakkor szuperkényelmesen legyen a már meglévő Levelite típusú ágyakhoz hasonlóan.

A Levelite Oval Bed System egyedülálló formája lehetővé teszi, hogy egészen a sátor leghátuljába kerüljön, így még több felhasználható helyet biztosít a horgászoknak az „átmeneti lakban. Különleges és ötletes tulajdonsága, hogy több mint egy „szimpla” ágy, ugyanis a Levelite Oval Bed System tartalmaz egy „3 évszakos” prémium kategóriás hálózsákot is, amely tökéletesen illeszkedik az ágy körvonalára. A tisztítás érdekében a hálózsák könnyen eltávolítható az ágyról. Külön opcióként megvásárolható hozzá az új  Aquatexx® Oval Bed Cover ágytakaró, amellyel az ágyon lévő hálózsák „5 évszakossá” tehető. Egyedülálló tervezésénél fogva az ágy alsó részén elhelyezett „feszítő zsinórral” könnyen és gyorsan beállítható a matrac „keménysége”. Kialakításának köszönhetően összecsukott állapotban kis helyet foglal el a felszerelés között. Kiváló választás a hosszabb horgásztúrákat kedvelő pontyhorgászoknak.

Természetesen nevéhez méltóan a felsőkategóriás Levelite Oval Bed System minden szuper tulajdonságait megtartotta, ami jellemző volt eddig a „Levelite családra” (teljesen sík fekvőfelület; extra komfort érzetet biztosító vastag matrac; robosztus és strapabíró acél- alumínium váz szerkezet; csuklós mechanizmus segítségével szuper gyorsan, egy mozdulattal szétnyitható; 6db teleszkópos lába a szabadalmaztatott rendszer segítségével egy gombnyomással állítható a megfelelő pozícióba.) A Trakker Products ezzel a termékkel ismételten egy maradandót alkotott, ezért büszkén kijelenthető, hogy a cég szlogenje a ONE STEEP A HEAD (mindig egy lépéssel mások előtt) nem véletlen.

 

Méret:
Nyitott helyzetben: 213cm x 93cm
Szállítási helyzetben: 71cm x 93cm

Súly:
Hálózsákkal: 15,2kg
Hálózsák nélkül: 11,7 kg

Lábak állítható magassága:
33cm-től-42cm-ig

 

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem