PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Levelite Oval Wide Bed System

Trakker

Levelite Oval Wide Bed System

Ár: 195 990 Ft

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Levelite Oval Wide Bed System, a Levelite Oval Bed System nagyobb méretű változata. Az ovális formájú kényelmi felszereléssel az angol cég egy merőben új koncepciót alkotott a horgász ágyak történetében. Az egyedi és innovatív termék tulajdonképpen egy vevői kívánságból született meg. Az alapelv az volt, hogy a tábori ágy sokkal hatékonyabban használja ki a helyet a sátorban, ugyanakkor szuperkényelmesen legyen a már meglévő Levelite típusú ágyakhoz hasonlóan.

A Levelite Oval Wide Bed System egyedülálló formája lehetővé teszi, hogy egészen a sátor leghátuljába kerüljön, így még több felhasználható helyet biztosít a horgászoknak az „átmeneti lakban. Egyedülálló tervezésénél fogva az ágy alsó részén elhelyezett „feszítő zsinórral” könnyen és gyorsan beállítható a matrac „keménysége”. Kialakításának köszönhetően összecsukott állapotban kis helyet foglal el a felszerelés között. Kiváló választás a hosszabb horgásztúrákat kedvelő pontyhorgászoknak. Különleges és ötletes tulajdonsága, hogy több mint egy „szimpla” ágy, ugyanis a Levelite Oval Wide Bed System tartalmaz egy „3 évszakos” prémium kategóriás hálózsákot is, amely tökéletesen illeszkedik az ágy körvonalára. A tisztítás érdekében a hálózsák könnyen eltávolítható az ágyról.

Természetesen nevéhez méltóan a felsőkategóriás Levelite Oval Wide Bed System minden szuper tulajdonságát megtartotta, ami jellemző volt eddig a „Levelite családra” (teljesen sík fekvőfelület; extra komfort érzetet biztosító vastag matrac; robosztus és strapabíró acél- alumínium váz szerkezet; csuklós mechanizmus segítségével szuper gyorsan, egy mozdulattal szétnyitható; 6db teleszkópos lába a szabadalmaztatott rendszer segítségével egy gombnyomással állítható a megfelelő pozícióba.) A Trakker Products ezzel a termékkel ismételten egy maradandót alkotott, ezért büszkén kijelenthető, hogy a cég szlogenje a ONE STEEP A HEAD (mindig egy lépéssel mások előtt) nem véletlen.

 

 Figyelem! Külön opcióként 5 évszakos hálózsák (Levelite Oval Wide Bed 5 Season Sleeping Bag) és ágytakaró (Levelite Oval Wide Bed Cover) is vásárolható hozzá!

Méret:
Nyitott helyzetben: 210cm x 100cm
Szállítási helyzetben: 71cm x 100cm

Súly:
Hálózsákkal: 15,4 kg
Hálózsák nélkül:12 kg

Lábak állítható magassága:
33cm-től-42cm-ig


t

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem