PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Liquid Squid Extract - Tintahal kivonat

CCMoore & Co. Ltd.

Liquid Squid Extract - Tintahal kivonat

Ár: 6 390 Ft-tól

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A CC Moore 2018-ban debütált újdonsága a Liquid Squid Compound, amely egy egyedülálló, rendkívül vonzó, természetes ásványi anyagokban, vitaminokban és sóban gazdag folyékony tintahal kivonat. Különlegessége a konkurens termékekkel szemben, hogy a magas szintű élelmiszeripari technológiának köszönhetően tiszta tintahalhús darabokat és „részecskéket” is tartalmaz egy markáns, erőteljes aromával és ízzel való folyékony formában. Az oldható halproteinekből álló erősen vonzó hatással bíró koncentrátum rendkívül ellenállhatatlan a pontyok számára. A PVA barát csali adalék számtalan módon felhasználható az etetésre szánt „takarmány” vagy éppen potenciálisan a különböző horog csalik még vonzóbbá tételére. A termék együttes összetevői egy olyan hihetetlen tápanyagforrást és étvágyfokozó vonzerőt biztosít, amely még az étvágytalan halakat is a csali felvételére ösztönzi. A jól oldodó és könnyen emészthető kivonat a vízoszlop teljes magasságában kifejti hatását. Egész évben használható, sőt még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is kifejti hatását. A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó tintahal kivonat gazdag forrása a magas minőségű aminosavaknak. 5,8 pH /enyhén savas kémhatású/ értékkel rendelkezik.
A kiváló minőségű eredeti Liquid Squid Extract kizárólag a CC Moore termékpalettáján található meg! Nem csak bojli készítéshez, hanem etetőanyagokhoz, Stick és Bag mixekhez, valamint pelletekhez is tökéletes választás.  Az előírt adagolás: max. 30ml/kg, de bojli készítésnél remek alternatívát kínál aroma nélküli, természetes jellegű csalikhoz, 100ml/10db tojáshoz, de csak kizárólag abban az esetben, ha már más folyadékot a csali nem tartalmaz. Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét.

Kiszerelés: 500ml, 5l.

Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó!


Figyelem! Bojli készítés során mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk. Kiválóan használható az erősen halas, kagylós, rákos jellegű, bojlikhoz "locsolóként" alkalmazva. Remek összhangot képez a Squid Meal, az Ultra Essence Squid, Ultra Essence Scopex, Liver Powder, Liquid Liver és Black Pepper Oil adalékokkal. Kísérletező kedvű horgászok bátran használhatják fűszeres bojlimixekhez, amely a következő összetevőket tartalmazhatja: Robin Red, Asian Spice meal, Chilli Powder, Liquid Robin Red, Hot Chorizo Extract.

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem