PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Ultra Pear Drop Essence - Körte Aroma

CCMoore & Co. Ltd.

Ultra Pear Drop Essence - Körte Aroma

Ár: 4 590 Ft-tól

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

Az Ultra Pear Essence egy rendkívül kellemes, fantasztikus érett körte illatát és ízét idéző nagy hatékonyságú aroma. Az élelmiszeriparban is felhasználásra kerül, híres és régi csokoládék összetevőjeként. Nem egy szokványos, „tucat termék”, viszonylag kevesen is használják, azonban az utóbbi időben már egyre jobban kezd elterjedni. Sokoldalúságának köszönhetően hatásosan lehet keverni más aromákkal, és folyékony adalékokkal. Hatását legjobban az édes, krémes, gyümölcsös mixekben fejti ki, de a kísérletező kedvű horgászok bátran alkalmazhatják az erősen halas jellegű keverékekben is. Kiváló alternatívát kínál a kizárólag növényi összetevőket, szénhidrátokat tartalmazó bojlimixekben. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk. A felmelegedő tavaszi vizek első számú aromája, de sok esetben meglepő sikereket hozhat a kánikulai napokon is. A rövid és a hosszabb horgásztúrákon is eredményesen használható. Csalogatóhatása nagymértékben növelhető N-Butyric Acid-el együttesen alkalmazva. A gyártó által előírt adagolás: max. 10ml/kg.

 

Kiszerelés: 100ml, 1L, 5L


Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!

Tipp: a horogcsalik vonzereje félelmetes módon növelhető, ha közvetlenül bedobás előtt 1-2 cseppet rácseppentünk ebből az intenzív hatású aromából.

Tipp: csalogatóhatása fokozható, ha az alapmix a következőket tartalmazza: Milk Proteins, Milk Powders, Bird foods, Vanillia Extract Meal, Tiger Nut Flour, Yeast Powder, Talin, Betain, Ultrasweet
 

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem