PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Ultra Pineapple Essence - Ananász Aroma

CCMoore & Co. Ltd.

Ultra Pineapple Essence - Ananász Aroma

Ár: 4 590 Ft-tól

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

Az Ultra Pineapple Essence az egyik legrégebb óta forgalomba lévő aroma, amelyről még mind a mai napig legendák keringenek. A pontyhorgászok már évek óta teljes megelégedéssel használják. Rengeteg híres és nagynevű horgász kedvenc aromái közé tartozik. Jellegzetes, kellemes citrusos illata és íze hihetetlen vonzó hatással van a pontyokra. Hatását legjobban az édes, krémes, gyümölcsös mixekben fejti ki, de a kísérletező kedvű horgászok bátran alkalmazhatják az erősen halas jellegű keverékekben is. Kiváló alternatívát kínál a kizárólag növényi összetevőket, szénhidrátokat tartalmazó bojlimixekben. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk. Nem csak bojlikészítés során használható fel, hanem etetőanyagok, stick és spod mixek csalogatóhatását is nagymértékben megnövelheti. A felmelegedő tavaszi vizek első számú aromája, de sok esetben meglepő sikereket hozhat a kánikulai napokon is. A rövid és a hosszabb horgásztúrákon is eredményesen használható. Sokáig az amurhorgászok féltve őrzött titkos aromájaként tartották számon. Csalogatóhatását legjobban N-Butyric Acid-el együtt alkalmazva fejti ki. A gyártó által előírt adagolás: max. 10ml/kg.

 

Kiszerelés:100ml, 1L, 5L


Minden esetben tartsa be a gyártó által megadott adagolás maximális értékét!

Tipp: magas halliszttartalommal rendelkező bojlikban kiválóan harmonizál Ultra Squid Essence aromával együttesen háttérillatként alkalmazva.(7ml/kg Squid-3ml/kg Pineapple)

Tipp: saját készítésű lebegő bojlik első számú aromája

Tipp: csalogatóhatása fokozható, ha az alapmix a következőket tartalmazza: Milk Proteins, Bird foods, Vanillia Extract Meal, Tiger Nut Flour, Talin, Betain, Ultrasweet, Roasted Nut Meal
 

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem