PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Bemutatkozás


BEMUTATKOZÁS


 

Üdvözöljük a Pontycentrum honlapján!

A Pontycentrum Magyarország Kft. hat, kizárólag profi pontyhorgászattal kapcsolatos termékek gyártására
specializálódott tradicionális angol cég teljes termékpalettáját forgalmazza Magyarországon teljes körű kizárólagossággal, kis és nagykereskedelmi szinten. Ezek a márkák már hosszú évek óta a világ számos országában képviseltetik magukat, és mentalitásukkal, csúcsminőségű termékeikkel folyamatosan hírdetik a "Catch 'N Release" (fogd ki és engedd vissza) elvet.

 

 

A HiCarp a Pontycentrum saját fejlesztésű csali márkája, mely 2023 tavaszán 3 év folyamatos tesztelés után került a pontyhorgász közönség elé. Alap koncepciója, hogy csak és kizárólag természetes alapanyagokból készült csalikat állítunk elő, melyek hal-, környezet-, és emberbarát anyagok. A kész termékek mint bojlik, pop-up csalik, wafter csalik mellett széleskörű kínálattal is rendelkezik: száraz összetevők, folyékony adalékok és aromák is megtalálhatóak a kínálatában. A HiCarp megalakulását 30év szakmai tapasztalat és 3-4 év komoly tesztelési fázis előzte meg. Folyamatosan törekszünk  a legmagasabb minőség megtartására és a HiCarp folyamatos fejlesztésekkel áll a pontyhorgászat szolgálatában.


 


 

A Trakker Products filozófiája egyszerűen hangzik: egyedi, praktikus, hosszútávú és maximálisan kihasználható pontyhorgászati termékek gyártása és ezek folyamatos fejlesztése. Ennek azonban gyakorlati megvalósítása már nem olyan egyszerű feladat, de a Trakker cég megalapítása óta kizárólag ezen feltételek megvalósításán fáradozik. Minden kiadott termék hosszú tervezés és gyakorlati tesztelés eredménye, hiszen kizárólag olyan kellékeket kínálnak a pontyhorgászoknak, hogy az nagyon hosszú ideig kiszolgálja használóját és ellenálljon az idő „vas fogának”. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy mindig az a kifizetődőbb hosszú távon, amit egyszer kell megvenni. Olcsó másolatok cserélgetése nagyságrendekkel többe kerül, mint egyszer megvenni az eredetit: ez mindentől függetlenül örök érvényű elv. A Trakker nagyon sok technikai újítást adott már a pontyhorgász világnak, de ez megvalósíthatatlan lenne a lehető legjobb alapanyagok felhasználása nélkül. A nemzetközileg is elismert nagyhal specialisták választották ezt a márkát, hogy kiszolgálja őket a hosszú „pontyos” években és a Trakker sosem okozott csalódást. Legyen az sátor, ruházat, hálózsák, táska, vagy bármely más apró kellék: a Trakker sosem fog cserben hagyni.


 

A cég immárom 1980 óta gyárt pontyhorgászati kellékeket és egyvalami mindig is jellemezte: elsőként alkotni olyat, amit a többiek csak követni tudnak. Fejlesztés és a tökéletességre való törekvés elve: ez az ami a Gardner céget megalapítása óta vezérli. A minőség és praktikusság közös metszete adja a termékek igazi esszenciáját. Rengeteg Gardner fejlesztés eredménye lett ma már alapvető kelléke a mai modern pontyhorgászatnak. Nem véletlen, hogy a közel 1500 féle terméknek megvan a saját előnye és egyedisége. Egyvalamit sosem árt tudni a természetről és halak viselkedéséről: sosem marad mozdulatlan. Álladóan fejlődik és a halak állandóan tanulnak, így a termékek állandó fejlesztése is be kell, hogy kapcsolódjon ebbe az örök körforgásba. Ilyen az élet…..Ilyen a horgászat….és ezért választják a horgászok a Gardner-t.


 

 

Az angol Reuben Heaton cég 1857 óta létezik és gyárt professzionális horgászati kellékeket. A mérlegei, mint sokan tudják etalonnak számítanak: sok verseny hivatalos mérlege és sok nagy ponty súlyát hitelesítették már Reuben Heaton mérlegekkel.


 

 

 

 Az ATT, vagy is az Advanced Technology Tackle eredeti és valóban hasznos eszközöket kínál a pontyhorgászok számára. A nagynevű cég egyedi fejlesztésű termékei új utat nyitottak meg az elektromos jelzők és az ezekhez kapcsolódó kiegészítők világában. A vállalat célkitűzése, hogy rendkívül egyszerűen, könnyen kezelhető, 100%-ban megbízható termékeket biztosítson a vevők számára. A cég elkötelezettséget vállal minden egyes termékével szemben, amelyek még a legnehezebb helyzetekben is tökéletesen működnek. Érdekeségként megjegyzendő, hogy az ATT alkotta meg a világ első „csendes” elektromos jelzőjét. A világújdonságnak számító jelzőnek kizárólag csak a vevőegysége jelez, tehát minden esetben ott ahol szükség van rá, mégpedig a horgásznál. A fantasztikus kapásjelzőt kizárólag olyan profi pontyhorgászoknak tervezték, akik nem szeretnének kitűnni a tömegből azzal, hogy a tóparton „üvölt” a jelzőjük. A néhány év alatt óriási sikereket befutott ATTs Silent Alarm jelenleg világszerte a harmadik legtöbbet eladott elektromos jelző. Minőség kompromisszumok nélkül, ez az ATT.


 

 

 

 Az angol vállalatot 1990-ben alapította meg Chris Manifold, aki a szigetországban sátrak tervezésével foglalkozott. A lelkes újító célja volt, hogy olyan kiváló minőségű, igényes és egyedi, kizárólag horgászoknak tervezett sátrakat dobjon piacra, amelyek akkor hiányt képeztek az akkori szegmensben. Az Aqua Products óriási fejlődésnek indult. Azonban az évek előrehaladtával a konkurens termékek tér hódításával a cég döntő lépésre szánta el magát, a Trakker Products-al egyesülve közös fejlesztésként megalkották a világon egyedülálló, szabadalmaztatott anyagot, az erős, strapabíró és vízlepergető AQUATEXX-et. A további versenyképesség megtartása érdekében napjainkban szintén egy saját fejlesztésű, úgynevezett Endura névre keresztelt prémium kategóriás szövetből készült táskákkal, botzsákokkal és további hasznos kiegészítőkkel kápráztatták el a pontyhorgászokat. A termékek egyediségét tükrözi, hogy nem csak a sátraik készülnek AQUATEXX-ből, hanem jó néhány portékájuk is. Az Aqua Products csapata termékeinek szortimentjét kizárólag a horgászok igényeinek figyelembevételével alkotta meg, szem előtt tartva az egyszerűséget, praktikusságot, multi funkcionalitást, és természetesen a mai kor stílusát. Az eredményekre, amelyek több éves tervezés, előkészítő munka után szültettek meg, a vállalat igencsak büszke, hisz elmondható róluk, hogy termékeivel egy életre szólót alkottak.


 

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
Adatvédelmi tájékoztató megtekintése

Engedélyezem